راه اندازی سامانه تیکتینگ

۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۵ کد : ۱۶۹۵۳ آخرین اخبار فناوری اطلاعات تصاویر صفحه اول
تعداد بازدید:۵۵

با سلام و‌عرض ادب خدمت استادان محترم٬ دانشجویان عزیز به اطلاعتان میرساند که با دستور و حمایت جناب آقای دکتر چگینی ریاست محترم واحد سامانه تیکتینگ واحد راه اندازی شد این سامانه در کمک به ارسال درخواست های اساتید محترم و دانشجویان عزیز و کارمندان گرامی از راه دور بدون نیاز به حضور و‌یا تماس تلفنی نقش قابل توجهی دارد و با توجه به نیاز به عدم حضور  اساتید محترم و دانشجویان عزیز به دلیل شیوع کرونا ابزار مناسبی برای ارسال درخواست ها و پیگیری آنها با مشاهده انواع ارجاعات و اقدامات روی آن درخواست از طرف سروران گرانقدر است. لذا برای استفاده از این ابزار از شما دعوت میشود با مراجعه به سایت واحد به آدرس www.azad.ac.ir قسمت سامانه خدمات برخط آیکون تیکت نسبت به ورود و ثبت تیکت اقدام نمائید. کد کاربری برای ورود مانند کد کاربری آموزشیار می باشد یعنی کدمدرسی+۱۴۱ برای اساتید و شماره دانشجوئی برای دانشحویان و رمز عبور همان کد ملی می باشد پس از ورود در قسمت تیکت نسبت به ثبت تیکت جدید اقدام فرمائید. در هنگام ثبت تیکت میتوان دپارتمان های مختلف تعریف شده مانند دفتر استخدام هیات علمی ٬ آموزش ستادی و یا دانشکده ها٬ پژوهش ستادی و دانشکده ها٬ آموزش مجازی٬ پشتیبانی فنی  و غیره را انتخاب نمود و سپس دسته بندی مورد نظر مانند درخواست گواهی اشتغال بکار٬ درخواست پیگیری کد مدرسین مدعو ٬ اعتبار مقالات٬ طرح پژوهشی٬ درخواست وام٬ عدم امکان ورود به کلاس مجازی٬ مشکلات کارنامه و‌شهریه و تخفیف‌ و غیره را انتخاب نموده و عنوان و متن تیکت را ثبت نمود. پس از ارسال تیکت در  هر بار با ورود بعدی میتوانید درخواست  خود را ردیابی و از پاسخ های داده شده اطلاع حاصل نمایید و در صورت تکمیل شدن و انجام عمل مورد نظر دست آخر تیکت خود را ببندید . امید است با راه اندازی این سامانه گامی مثبت به سوی تکریم شما سروران گرانقدر که سرمایه های این واحد دانشگاهی هستید برداشته شود.

با احترام اداره کل فناوری  اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب